Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1968, από τον σημερινό Πρόεδρό της Τάκη Γιαγκουρίδη. Αντικείμενο των εργασιών της ήταν η κατασκευή και εμπορία κεραιών ΤV, FΜ και συναφών ειδών. Η ποιότητα των προιόντων της και οι χαμηλές τιμές, την καθιέρωσαν όχι μόνον στην Ελληνική Αγορά, αλλά και στις γειτονικές χώρες, όπου πραγματοποίησε πολλές εξαγωγές.

Το έτος 1982, μετετράπη σε καθαρά εισαγωγική εταιρεία, εισάγοντας συναφή επώνυμα προιόντα, από διάφορες χώρες, δημιουργώντας έτσι μια πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων, που κάλυπταν κάθε ανάγκη λήψης και εκπομπής τηλεοπτικών σημάτων.

Το έτος 1984, δραστηριοποιήθηκε στα δορυφορικά υλικά και συστήματα, αντιπροσωπεύοντας τους πιο γνωστούς οίκους της Παγκόσμιας Αγοράς.

Από τότε και μέχρι σήμερα, η ΤΕLΕSAT Α.Ε. πρωτοπορεί συνεχώς στα δορυφορικά αλλά και στα επίγεια προιόντα, όπου δεν παρακολουθεί απλά, αλλά συμμετέχει στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας στους πελάτες της τεχνογνωσία και προιόντα άριστης ποιότητας, στις χαμηλώτερες δυνατόν τιμές.

Σήμερα, αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση στον χώρο των δορυφορικών, αλλά και επίγειων υλικών, με την πιο πλούσια γκάμα απο επώνυμα προιόντα, σχεδιάζει την επεκτασή της και σε νέα προιόντα σύγχρονης τεχνολογίας.


×
×
×
×
×
×
×